Pages

perjantai 24. helmikuuta 2017

Lääkkeitä lääkkeiden perään

Kävin tapaamassa psykiatria perjantaina, kutsutaan häntä nyt vaikka nimellä R, koska vaikuttaa että vaikken ehkä haluaisi niin hän tulee olemaan mukana hoidossani vielä jatkossakin ja on helpompi viitata henkilöön, jos on joku selvä nimimerkki.

R on ollut mukana hoidossani jo muutaman vuoden ajan ja tiesin siis jo etukäteen että hän määrää lääkkeitä aika herkästi. Hän on aika tunnettu siitä. Osasin siis jo varautua että uutta lääkettä olisi tulossa, mutta niitähän paukahtikin kolme(!). Eihän mun periaatteessa olisi ollut mikään pakko suostua näihin lääkkeisiin, mutta olen äidiltäni oppinut että kaikkea kannattaa kokeilla, joten suostuin totta kai.

Lääkkeitä ennestään oli jo;

Voxra 300 mg; 1 tab. 1 krt/päivässä
Ketipinor 100 mg; 1 tab. 1 krt/päivässä
Ketipinor 25 mg; 1-2 tab. 1-2 krt/päivässä (tarvittaessa)

Näistä lääkkeistä Ketipinorin pienempi annos jäi pois, mutta luultavasti alan omatoimisesti vähentää tuota 100 mg 25-50 mg, koska en koe tarvitsevani niin suurta määrää.

Uudet lääkkeet;

Brintellix 5 mg; 1 tab. 1 krt/päivässä
Rivatril 0,5 mg; 1-2 tab. 1-2 krt/päivässä (tarvittaessa)
Propral 40 mg; 0,5-1 tab. 1-2 krt/päivässä (tarvittaessa)

Kieltämättä vähän jännittää, ahdistaa ja hermostuttaa, mutta katsotaan nyt. Käyn hakemassa huomenna rahojen tullessa lääkkeet ja aloitan Brintellixin, vaikka ehkä se olisikin ollut parempi aloittaa viikon alusta. Annan Brintellixille mahdollisuuden ja syön muutaman kuukauden, mutta jos vastetta ei ala tulla niin jätän pois. Rahan kanssa on muutenkin aina säätämistä niin en halua tuhlata rahoja turhaan lääkkeisiin jos ne ei edes toimi.

Nyt on hiihtoloma ja yritän olla stressaamatta, mutta en voi sille mitään että stressaan siitä huolimatta. Kaikki stressaa. Mä olen vain yksi iso pallo stressiä ja siitä seuraavaa ahdistusta.

Ran.

2 kommenttia:

  1. Tiiän tunteesi. Miulla on ensi viikolla psykiatrin aika ja jo valmiiksi pelottaa lääkelista. Jään seuraamaan elämääsi. Siinä on paljon samaa kuin omassani. Voimia <3

    VastaaPoista

Sano ääneen mitä ajattelet