Pages

lauantai 28. lokakuuta 2017

Miksi olen ollut poissa?

En oo kirjoitellut yli kolmeen kuukauteen mitään, vaikka varmasti kerrottavaa ja kirjoitettavaa olisi ollut vaikka muille jakaa. En vain ole saanut aikaiseksi konetta, enkä tykkää käyttää tätä puhelimella olevaa sovellusta. Pitää yrittää keksiä joku ratkaisu tähän, ihan sama mikä. Kuitenkin ig.ssä olen ollut varsin aktiivinen eli @valuvataivas

Ehkä merkittävin asia mitä on tapahtunut tässä kolmen kuukauden aikana on että olin osastolla kuukauden. Siellä vähän rukattiin lääkitystä kokoon ja laitettiin myös avohoidon asioita paremmalle mallillle. En tiedä mitä tapahtuu tapaamisilleni J.n kanssa, kun nyt on uusi psykologi kuvioissa, jota näen kerran viikossa. Hän on K. Menen tapaamaan kuitenkin J.tä ensi viikolla joten ehkä se selventää asioita hieman.

Jouduin, tai ehkä paremminkin pääsin, osastolle kun olo huononi huomattavasti, enkä jaksanut huolehtia enää juuri mistään ja viiltely alkoi karata käsistä. Sähköhoitoakin osastolla tarjoteltiin, mutta ainakaan vielä en sitä halua. Ehkä sitten jos tilanteet ei ala edetä toivotulla tavalla avohoidossa.

Uusi diagnoosi tarttui sieltä myös mukaan eli F41.8 Muu ahdistuneisuushäiriö. Lääkäri määritteli sen traumaperäiseksi.

Osastolla myös todettiin että mulla on disso oireilua, vaikken koskaan oikeasti edes ollut ajatellut että mulla voisi sellaisia olla. Nyt kuitenkin jotenkin edes tiedostaa asian.

Tällä hetkellä olen kotona syyslomalla rakkaan pikkuserkkuni S.n kanssa ja loman jälkeen palaan vasta takaisin normaaliin arkeen hiljalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano ääneen mitä ajattelet