Pages

perjantai 20. toukokuuta 2016

Herra Psykiatri

Nyt tulevana maanantaina (23. päivä) on sovittu aika uuden psykiatrin juttusille. En ole tavannut kyseistä tyyppiä koskaan aikaisemmin, joten P.n mielestä, sekä omasta mielestäni on hyvä käydä tapaamassa häntä koska hän ottaa nyt vastuun lääkityksestäni, jonka hänen edeltäjänsä on määrännyt. Tällaisella pienellä paikkakunnalla asuessa on aika paljon huonoja puolia. Psykiatri käy pari kertaa kuussa ja sen luokse on todella vaikea saada aikoja (että jos on akuuttihätä niin sitten se olisi lähtö Kuopioon tai kunhan tulee täysi-ikäiseksi niin varmaan Varkauteen). 

Vaikka tiedän että kyse on vain rutiini käynnistä (käydään läpi miten voin ja mitä mieltä olen nykyisestä lääkityksestäni etc) niin silti hermostuttaa kamalasti. Varmaan koska en ole koskaan käynyt kyseisen tyypin luona aikaisemmin siellä tulee menemään vähän pidempään, koska käymme varmaan läpi aika paljon asioita (eli joudun luultavasti selittämään lähes kaiken ongelmieni alusta tähän päivään). En kuitenkaan usko että siellä tulee vastaan mitään uutta tai yllättävää.

Tein BDI.n pitkästä aikaa ja nyt oloni on ollut suhteellisen hyvä jo jonkun aikaa. Siltikin vaikka olo on suhteellisen hyvä se tarkoittaa kuitenkin 28 pistettä. On tämä kuitenkin aika hyvin, koska viimeksi kun tein niin pisteitä oli 42 (jos en väärin muista). On siinä siis 14 pisteen ero. 

Jostain syystä tätä tekstiä kirjoittaessa alkoi ahdistaa, joten taidan jättää tämän tähän. Pitäisi vielä kyetä olemaan tunti koulussa, enkä halua ahdistuksen tulevan liikaa tielle. Olen huomannut että nykyään aika usein kirjoittaessani tänne tai yrittäessäni alkaa ahdistaa, joten siksi osittain tämä on jäänyt vähemmälle. 

Ran. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano ääneen mitä ajattelet